<blockquote id="i4wes"></blockquote>
<samp id="i4wes"><sup id="i4wes"></sup></samp>
  • <blockquote id="i4wes"></blockquote>
  • <blockquote id="i4wes"><samp id="i4wes"></samp></blockquote>
  • <blockquote id="i4wes"><sup id="i4wes"></sup></blockquote>
  • Viettel Offsite Studio by VTN Architects

    V-shaped wall?create an open book towards beauty lake

    Project Specs

    Location:

    感谢 VTN architects 予 gooood 分享以下内容。更多关于他们,请至:VTN Architects on gooood.
    Appreciation towards VTN architects for providing the following description:

    Viettel Offsite工作室位于河内约30公里处的郊区,车程大约40分钟。工作室场地处于一片平缓的斜坡上,毗邻静谧的湖泊,四周绿荫环绕。它由6个单元组成,包括:迎宾接待区、用餐区和四间工作室。

    ▼工作室鸟瞰,aerial view of the studio

    Locate on a light slope, besides a quiet lake and landscape abundant trees, Viettel Offsite Studio is inclusive 6 units; a welcoming reception, a dinning and four studios. It is located on the outskirts of Hanoi, around 30km and takes 40 minutes by car.

    ▼场地位于一处平缓的斜坡上,毗邻静谧的湖泊,四周绿荫环绕,the studio is located on a light slope, besides a quiet lake and landscape abundant trees

    Viettel是越南一家全球通信集团,在2015年时拥有27,000多名员工,公司遍布越南许多大城市如河内、胡志明市、岘港等,即使是一家IT公司,他们也非常重视线下交流。Viettel Offsite工作室内的会议设施位于为工程师提供培训教育的Viettel Academy一角,供领导者举行以讨论和决策为目标的训练营会议使用。这些工作室也为领导者提供了一个城市办公场地之外的短期工作空间,让他们远离喧嚣的城市和其他繁忙的杂务。

    Viettel is a global telecommunication group in Vietnam with over 27,000 staffs (2015). They represent in many big cities in Vietnam such as Hanoi, HCMC, Da Nang, etc…to respect offline communication even a head IT Company. Viettel Offsite Studio’s facility for meeting is prepared for their leaders to have boot camping meeting to make discussion and decision located at the corner of Viettel Academy’s campus where provide education for their engineers. These studios also supply an offsite short-term working place for the leaders, after getting away from busy cities and miscellaneous.

    ▼工作室提供了一个远离喧嚣城市和其他繁忙杂务的短期工作场所,these studios also supply an offsite short-term working place for the leaders, after getting away from busy cities and miscellaneous

    ▼中央入口大厅,central entrance lobby

    六个V字型墙面体块沿着场地自由布置,通过一处开放的走廊连接。这些体块形成三角形空间:两侧封闭,一侧朝向湖面和树林开敞。墙面构成一本打开的书的形状,突显“从内部向自然开放”的意向。开敞的一侧直面着周边自然环境,让人们可以放松,沉浸于自然之中且集中精力。

    There are six V-shaped wall blocks which freely arranged follow the lay of land and connected by an open corridor. These blocks from triangular surface spaces: two sides closed and the other side opens towards lake and trees. The wall create an open book shape that exhibits “open from inside to nature”. While the open side directly faces to surrounding environtment allow people to both relax, be immersed in nature and concentrate.

    ▼六个V字型墙面体块沿着场地自由布置,there are six V-shaped wall blocks which freely arranged follow the lay of land

    ▼体块形成三角形空间:两侧封闭,these blocks from triangular surface spaces: two sides closed

    ▼朝向湖面和树林开敞的一侧,the other side opens towards lake and trees

    工作室朝北,为人们带来美不胜收的自然绿景。高耸的V型墙面消减东部与西部强烈刺眼的阳光,为到访的人们提供令人印象深刻的立面形象。屋顶花园作为室外工作室。墙面上的小洞口为屋顶工作室提供柔和的光线和宜人的微风。

    The studios are opend to North direction where offers most bautiful greenery view to people. The V-shaped walls are design to be high to cut strong harsh sunlight from East and West with giving impressive exterior facade for the entrants. The roof garden will works as outside studio. The small holes on the wall will provide genlte lights and wind to the roof studio.

    ▼墙面上的小洞口为屋顶工作室提供柔和的光线和宜人的微风,the small holes on the wall will provide genlte lights and wind to the roof studio

    ▼高耸的V型墙面消减东部与西部强烈刺眼的阳光,the V-shaped walls are design to be high to cut strong harsh sunlight from East and West

    ▼有顶连廊形成丰富的空间层次,covered corridors add another space layer

    ▼工作室朝北,为人们带来美不胜收的自然绿景,the studios are opend to North direction where offers most bautiful greenery view to people

    ▼夜景近观,close night view

    ▼封闭一侧夜景,night view of the closed side

    ▼开敞一侧夜景,night view of the open side

    ▼地下层平面,basement floor plan

    ▼二层平面,second floor plan

    ▼三层平面,third floor plan

    ▼剖面图,section

    Viettel Offsite Studio
    Architect Firm: VTN Architects (Vo Trong Nghia Architects)
    Principal Architect: Vo Trong Nghia
    Design Team: Marek Obtulovic, Nguyen Van Thu
    Supervision: Nguyen Hoang Son, Doan Huu Chinh
    Client: Viettel Corporation
    Contractor: Delta Corp
    Status: Finish
    Program: Office Facility
    Location: Thach That, Ha Noi, Viet Nam
    GFA: 1,427 m2
    Courtesy of image: VTN Architects (Vo Trong Nghia Architects), Hiroyuki Oki

    More:VTN architects  更多关于他们:VTN Architects on gooood.

    下载彩票 桓台 | 琼中 | 锡林郭勒 | 台湾台湾 | 宜春 | 锡林郭勒 | 博尔塔拉 | 霍邱 | 新余 | 宁德 | 泸州 | 徐州 | 台北 | 河北石家庄 | 周口 | 淮安 | 改则 | 潜江 | 辽源 | 鄂尔多斯 | 石狮 | 大理 | 荆门 | 防城港 | 孝感 | 无锡 | 宁波 | 台州 | 河源 | 厦门 | 玉树 | 株洲 | 济南 | 宿州 | 五指山 | 邹平 | 晋江 | 沭阳 | 德阳 | 盘锦 | 遂宁 | 诸暨 | 克孜勒苏 | 无锡 | 庄河 | 湘西 | 长兴 | 呼伦贝尔 | 顺德 | 象山 | 佳木斯 | 固原 | 云浮 | 株洲 | 澄迈 | 六盘水 | 海安 | 永新 | 莒县 | 大连 | 和县 | 陕西西安 | 深圳 | 莒县 | 株洲 | 海安 | 呼伦贝尔 | 焦作 | 连云港 | 图木舒克 | 宿州 | 运城 | 庄河 | 红河 | 桐城 | 新沂 | 平凉 | 涿州 | 果洛 | 台州 | 葫芦岛 | 云浮 | 北海 | 石嘴山 | 林芝 | 遵义 | 金华 | 攀枝花 | 金华 | 桐乡 | 燕郊 | 蓬莱 | 攀枝花 | 长治 | 黔南 | 天水 | 孝感 | 库尔勒 | 巴音郭楞 | 信阳 | 铜仁 | 陵水 | 永州 | 达州 | 山西太原 | 抚顺 | 海丰 | 北海 | 汉中 | 洛阳 | 诸暨 | 本溪 | 承德 |